Waar het wondert

Nieuweweg 10, 7078 AC Megchelen | Tel: +31639837027 | Toon op kaart

In het zuidelijkste stuk Achterhoek vind je onze groene stek, een ruim opgezette theetuin; bloemenpracht met veel verschillende planten en bomen, mooie zitplekjes, een vijver, een moestuin en wat beestjes.

Houten vakantiehuisje
Voor degenen die willen blijven slapen heeft Waar het wondert een uit hout opgetrokken vakantiehuisje met een apart stukje tuin, zo opgezet dat je hier ongestoord kunt genieten, met of zonder huisdier. Je beschikt over eigen sanitair en keuken.

Camperplekken
Daarnaast zijn err twee camperplekken op wat zelf 'het romantische veldje' noemen en waar je heerlijk afgelegen kunt genieten van een prachtige zonsondergang. Sanitair voor deze plekken is niet aanwezig.

Eco cabin
Ook kun je terecht in de eco cabin, een tiny house zeer smaakvol ingericht. Voor een grote of een kleine boodschap moet je net even een stapje over de vlonder naar buiten, daar staat je eigen badkamer met douche en toilet, in dezelfde stijl gebouwd als deze eco cabin genaamd Hoezewoes. 

Slapen onder de sterren: dome tent
Van april t/m oktober is er voor de luxe kampeerders iets fijns: een tent opgebouwd uit geometrische vormen, van waaruit je vanuit je gespreide bed ’s nachts de sterren kunt kijken. Deze bijzondere koepel staat achter op het veld op de grens van het vers aangeplante bos en de boomgaard met peren- appel- en pruimenbomen. Op dit plekje sta je helemaal privé.
Je mag gebruik maken van de gezellige ruime keuken in het voormalige theehuis en het bijbehorende sanitair. Potten, pannen, borden, glazen en bestek, alles is aanwezig. Heb je deze dome geboekt, dan ben je de enige die deze keuken gebruikt. Douchen kan in het speciaal getimmerde douchehuisje in een omgetoverd schapenhok. Het echte buitengevoel!

Website E-mail Telefoonnummer