Zwemmen

Recreatieplassen
In een recreatieplas voelen zwemliefhebbers zich als een vis in het water. Ook zin om een duik te nemen of lekker op een handdoek te liggen? De dichtstbijzijnde recreatieplassen liggen in Etten. Op het terrein van Camping Slootermeer zijn maar liefst drie recreatieplassen met zandstrand. Je kunt er heerlijk zwemmen en spelen maar ook lekker zonnen. 
Op warme zomerdagen kun je op het eigen terrein bij Pipowagen & Kampeerhoeve 's Gravenhof verkoeling zoeken in het grote natuurbad met zandstrand en ligweide waar je ook gezellig kunt picknicken
In Braamt, vlakbij Doetinchem, ligt recreatiegebied Stroombroek. De grote recreatieplas, het zandstrand, de ruime ligweiden, een kabelwaterskibaan en andere voorzieningen maken Stroombroek een relaxte plek voor een dagje uit. 

Openlucht zwembad
Op de grens van Silvolde en Terborg ligt Openluchtzwembad De Paasberg. Het zwembad van Laco sportcentrum Oude IJsselstreek beschikt buiten over een 50-meter bad met springplanken, een speelbassin met een glijbaan, een peuterbad en een grote ligweide. Bij slecht weer kun je hier ook gebruik maken van het binnenbad.

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op: