Vacatures VVV Oude IJsselstreek

Hutteweg 26, 7071 BV Ulft | Tel: +31 315 200 150 | Toon op kaart

VVV Oude IJsselstreek kan niet bestaan zonder enthousiaste vrijwilligers. Zowel op het DRU Inspiratiepunt/VVV als achter de schermen zijn vele trotse inwoners van de gemeente actief om de bezoeker zo goed mogelijk welkom te heten en leuke activiteiten te organiseren.

Wil jij ook je steentje bijdragen? Kijk gauw of er bij onderstaande vacatures iets voor jou tussen zit!

Enthousiaste medewerker(s) gezocht: VVV Inspiratiepunt & VVV PR-team
VVV Inspiratiepunt
Vind jij het leuk om mensen wegwijs te maken met wandel-/fietsroutes, activiteiten en bezienswaardigheden? En wil je gasten met jouw lokale kennis van goed advies voorzien? Dan is een functie als Inspiratiepuntvrijwilliger mogelijk iets voor jou.
Wij hebben een leuk team van een twintigtal vrijwilligers die minimaal 1 shift per 2 weken draaien. Een shift duurt 4-5 uur.

VVV PR-team
Het PR-team houdt zich bezig met de online promotie: de website, Facebook en Instagram. Heb jij hier kaas van gegeten, volg je de ontwikkelingen van social media op de voet en kom je uit Oude IJsselstreek of nabije omgeving? We kunnen je hulp goed gebruiken! We vergaderen 1x per maand als het kan op locatie, soms online. Gedurende de maand zul je ook nauw contact onderhouden met de andere leden. Hoeveel tijd je eraan kwijt bent, kun je deels zelf bepalen en gebeurt in overleg.

Kiezen lastig?
Een combinatie van beiden is nóg idealer: gastheer/gastvrouw bij het Inspiratiepunt én online promotor, zo blijven de lijntjes kort.

Wat krijg je ervoor terug?
Allereerst contact met een leuke groep mensen met één belangrijk doel: de toerist zo goed mogelijk informeren! Daarnaast worden er gastvrijheidstrainingen, borrels en uitjes georganiseerd door het jaar heen, voor de gezelligheid, om je toeristische kennis van het gebied te vergroten & je collega's beter te leren kennen. Klinkt goed toch? Inspiratiepuntvrijwilligers mogen bovendien gratis naar theater-, concert- en filmvoorstellingen binnen de DRU.

Heb je interesse of wil je meer weten? Mail dan naar info@vvvoude-ijsselstreek.nl

Vrijwilliger(s) voor de VVV Fiets- en wandelgroep Ulft
Al jarenlang organiseert de Fiets- en wandelgroep Ulft diverse leuke fiets- en wandelevenementen. Denk o.a. aan de zomerfietstochten, de Grenswandeltocht, de Winterwandeltocht en de Voorjaarswandeling. Deze enthousiaste club vrijwilligers is op zoek naar versterking.

Ben jij wie zij zoeken?

Jij bent:
- enthousiast
- houdt van fietsen en wandelen
- bekend in de omgeving Ulft en gemeente Oude IJsselstreek
- een aanpakker

Wat je zoal kunt verwachten:
- gezellige (en nuttige) vergaderingen van ca. 1,5 uur eens in de paar weken
- een goede verdeling van de werkzaamheden, wat past bij ieders wensen en tijd

Werkzaamheden kunnen o.a. zijn:
- wandel- of fietsroutes maken
- routes controleren
- bepijlen route
- bijhouden administratie
- notuleren
- bemannen startbureau
- verzorgen input persberichten
- vervaardigen posters
- contact leggen met start- en pauzelocatie
- maken van afspraken betreffende consumpties voor deelnemers
- aanvragen vergunning

Lijkt je dit wat of heb je vragen? Mail dan naar info@vvvoude-ijsselstreek.nl.

Website E-mail Telefoonnummer