Silo Art Tour

Kapelweg 9, 7065 AN Sinderen | Toon op kaart

Unieke verhalen uit de Achterhoek komen tot leven met de Silo Art Tour! Op verschillende locaties in de Achterhoek zijn schuren, silo’s en andere agrarische gebouwen getransformeerd tot kunstwerken in de buitenlucht. Het gebruik van street art brengt de gebouwen en bijzondere gebeurtenissen in deze streek tot leven. De kunstwerken vertellen het verhaal van de Achterhoek en worden onderling verbonden door een route. Ga mee op reis door de Achterhoek en laat je verrassen door kunst en de veelzijdigheid van deze streek!

De Silo Art Tour bied routes aan die alle kunstwerken onderling aan elkaar verbind
Totaal staan er 10 verschillende kunstwerken in de planning om te realiseren. Ontdek naast de street art kunstwerken ook de rest van de omgeving met de diverse routes. Denk aan het coulisselandschap met een afwisseling van houtwallen, kabbelende beekjes, weilanden en bos. Geniet van de historie bij de Achterhoekse steden en kastelen of bezoek moderne musea, gezellige restaurants en gave attracties. Er zijn zowel routes die per fiets of auto te doen zijn. Kies hier jouw favoriet!

Silo Art kunstwerk op Sinderen
Ook in Oude IJsselstreek is een prachtig kunstwerk gerealiseerd door kunstenaar Paul Wieggers. Meer hierover lees je elders op deze website.

Meer weten over Silo Art Tour Achterhoek in het algemeen? Kijk gauw op www.siloarttourachterhoek.nl

Website