Fiets- en wandeltochten

Geniet je weer volop van de mooie gemeente Oude IJsselstreek en omstreken met fiets- en wandeltochten. In zowel het voorjaar als in de zomermaanden staan fietstochten gepland, in het najaar kunnen de wandelaars hun hart kunnen ophalen met gezellige wandeltochten. 

Zomerfietstochten
Een enthousiaste werkgroep, vrijwilligers van de VVV Oude IJsselstreek, organiseert deze zomer in juli en augustus mooie fietstochten, startend vanaf diverse locaties. Ze vinden altijd plaats op zondag. Inschrijfgeld betaal je bij het startbureau op de dag zelf. Je krijgt bij inschrijving de routebeschrijving. 

Herfstkleurentocht
Fietscommissie Varsseveld organiseert de Herfstkleurentocht, eind oktober. 

Meerdaagse fietstochten met dagdeelname
Het Achterhoeks Fietsweekend vanuit Varsseveld is al ruim 25 jaar een groot succes. Men komt van heinde en verre, van Groningen tot Zeeland en zelfs uit Duitsland. Ook voor fietsers uit eigen regio zijn de routes verrassend en mooi. Je kunt alle dagen deelnemen of kiezen voor één, twee of drie dagen, bij dit Fietsweekend dat rondom Hemelvaart plaats vindt.
Ook bij de Gendringse Fietsdagen kun je vier dagen fietsen, maar is minder eveneens een optie. Deze Fietsdagen vinden plaats in juni.

Voorjaars, grens- en winterwandeltochten
Ook aan de wandelaars is gedacht. Er worden drie evenementen georganiseerd, in april, oktober en december. De Winterwandeltocht gaat gepaard met een hoop extra sfeer door de aanwezigheid van midwinterhoornblazers en de aangeboden glühwein tijdens de pauze.

Kijk voor meer en de meest recente informatie op www.vvvoudeijsselstreek.nl/agenda.