Routes voor fotografieliefhebbers

Speciaal voor fotografieliefhebbers zijn er twee routes samengesteld, de Instaroute DRU Industriepark en de Fotoroute Oude IJsselstreek. Folders zijn te krijgen in het Inspiratiepunt.

Instaroute DRU Industriepark
De Instaroute DRU Industriepark leidt je over het industrieel erfgoed van het DRU Industriepark. De fraaie architectuur maakt het zeer fotowaardig. Loop de route met de folder en plaats je mooiste plaatjes ze online met de hashtag #instaroutedru én de hashtag van de plek zelf. De route is te voet te doen met als start het DRU Inspiratiepunt, waar je de routefolder kunt kopen.

Fotoroute Oude IJsselstreek
Schiet de mooiste plaatjes aan de hand van de routes in de folders, plaats ze online met de hashtag #fotorouteoudeijsselstreek én de hashtag van de plek zelf. De route is per auto of fiets te doen met als start het Hofshuus in Varsseveld of station Varsseveld. Heb je zelf geen fiets, dan kun je een Gaon-fiets huren, evt. i.c.m. een OV-kaart, op het station in Varsseveld, het station in Terborg of bij het VVV Inspiratiepunt op het DRU Industriepark. De folder is te koop bij het Inspiratiepunt. Nu al meer lezen? Kijk op Fotoroute Oude IJsselstreek.