Fotoroute Oude IJsselstreek - fiets of auto

Leemscherweg 24, 7051 JB Varsseveld | Toon op kaart

Speciaal voor fotografieliefhebbers is de Fotoroute Oude IJsselstreek uitgezet. Schiet de mooiste plaatjes aan de hand van de routes in de folders, plaats ze online met de hashtag #fotorouteoudeijsselstreek én de hashtag van de plek zelf. De route is per auto of fiets te doen met als start het Hofshuus in Varsseveld of station Varsseveld. De folder is te koop bij het Inspiratiepunt op het DRU Industriepark.

De fotowaardige plekken
Breng Oude IJsselstreek in beeld: volg de route door Oude IJsselstreek en maak foto’s van de mooiste plekjes! Start de route per auto of fiets bij het Hofshuus of treinstation Varsseveld. Plekken die je o.a. aan doet zijn het Hofshuus, Idink- en Nibbelinkbos, de Kempermolen Sinderen en Molen Van Hal Voorst, Huis Landfort, de Moezeköttel, Wijngaard Oerlegoed, de uitkijktoren bij Engbergen & de Oude IJssel, het DRU Industriepark, Halte Bontebrug en het Schabracq kunstwerk bij Sluis de Pol.

Folder
Waar wacht je nog op? Koop gauw de folder bij het Inspiratiepunt zodat je de complete route met deze bijzondere plekjes hebt en echte mooie kiekjes kunt schieten.

Route als GPX-bestand
Heb je een gpx-viewer? Download hieronder het gpx-bestand, waarmee je eenvoudig de route kunt navigeren. Geen gpx-viewer? Vaak zijn gratis varianten te downloaden in de Apple app store of Google play store. Download het bestand via deze website en open het via de gpx-viewer app.

Fotoroute auto Hofshuus-De Pol Fotoroute fiets Hofshuus-De Pol