Je startpunt voor een bezoek aan de Oude IJsselstreek

DRU Inspiratiepunt/VVV

Laat je inspireren op het DRU Inspiratiepunt-VVV! Dit is dé plek waar je als bezoeker aan de regio je op interactieve wijze de eerste belevenis in de Oude IJsselstreek én de regio Achterhoek ervaart.

7-mijls laarzen, routemixer en oer (ijzererts)
Doe de 7-mijls laarzen, waarbij je met je voet op een punt op de kaart op de grond gaat staan en op het scherm ziet wat er te beleven is. Zie waarom de maakindustrie en ijzerhistorie in Oude IJsselstreek zo belangrijk zijn geweest en nog steeds zijn. Er liggen zelfs stukken oer, vroeger gewonnen uit de grond hier bij de DRU! Ontdek wat er op en rondom de grens te doen is, in buurgemeenten en in Duitsland, en natuurlijk wat de Oude IJssel jou als toerist te bieden heeft. Met de routemixer zoek je eenvoudig een fiets- of wandelroute die past bij jouw wensen.

Jouw lokale experts
Hulp of advies nodig, zodat je niets zult missen van de DRU, Oude IJsselstreek, Achterhoek en de omgeving net over de grens? De medewerkers ontvangen je met veel plezier. Ze wijzen je op de leukste activiteiten en plekjes en helpen je aan het juiste folder- en kaartmateriaal, om jouw bezoek zo optimaal mogelijk te benutten.   

Activiteiten, streekproducten & leuke souvenirs
Bij het DRU Inspiratiepunt kom je bovendien alles te weten over de activiteiten die plaatsvinden op het DRU Industriepark. Kaartjes kopen voor een rondvaart met de Iesselganger en een VVV-cadeaubon kopen doe je hier ook. Tickets voor voorstellingen en rondleidingen op de DRU zijn verkrijgbaar bij de receptie in het Portiersgebouw.

Voor een leuk aandenken of souvenir voor thuisblijvers ben je op de juiste plek. Achterhoek-artikelen, streekproducten zoals wijn van Oude IJsselstreek (en dus Nederlandse) bodem of gerelateerd aan de ijzerhistorie en DRU, je vindt het er allemaal.

Betalen in het VVV Inspiratiepunt
Per 1 mei 2024 is het cashless betalen in ons Inspiratiepunt. Dit betekent dat er alleen nog met pin kan worden betaald, niet meer met contant geld.

Wat is er vandaag te doen?
We hebben het voor je op een rijtje gezet in een overzichtelijke agenda.

Adres:
Hutteweg 26 
7071 BV Ulft
T:  0315-200150
E: info@vvvoude-ijsselstreek.nl

Openingstijden: 
Dinsdag t/m zondag: 10.00 -16.00 (1 apr t/m 31 okt)

Volg ons op Facebook voor de openingstijden rondom/op feestdagen.

Zien we je gauw?

Ons online volgen kan ook via Instagram en Facebook.