Verblijf & Recreatie De Familie Kip

Voorstsestraat 7, 7083 AD Voorst | Tel: +31 6 83563777 | Toon op kaart

Naar bed gaan in volledige stilte en weer wakker worden met vrolijk zingende vogeltjes? Dat kan bij De Familie Kip! De hoeve is geschikt voor 6-10 personen, twee huisdieren en heeft maar liefst 180 m2 woonoppervlak. Er zijn 3 slaapkamers met een tweepersoons bed, waarvan 2 slaapkamers, met een extra stapelbed, eigen douche en wastafel. Er zijn twee aparte toiletten: 2 zittoiletten en 2 urinoirs.

HUISKAMER: VOEL JE THUIS!
Een ruime huiskamer waar je tot rust kan komen na een dag vol indrukken, ontdekkingen en Achterhoekse avonturen! Eet gezellig samen aan de grote eettafel, steek de houtkachel aan, speel samen een van onze vele spelletjes of proost samen aan de bar.

KEUKEN: LAAT DE CHEF IN JE LOS!
De keuken biedt alles wat je nodig hebt om te koken voor meerdere mensen. Of om het lekker simpel te houden. 6-pits gasfornuis, vaatwasser, waterkoker, filterkoffieapparaat, grote oven, kleine oven, magnetron, grote koelkast met vriesvak, kleine koelkast met vriesvakje.

SPROOKJESTUIN
Er is voldoende ruimte om ultiem van elkaar te genieten én van de prachtige natuur om je heen. De achtertuin is 340 m2 en is volledig omheind. Ga lekker zitten, luister naar het kabbelende water van de twee vijvers in je achtertuin en kom totaal tot rust op de steiger. De vijvers zorgen voor leven in de natuurrijke omgeving.

GROTE BARBECUE, KANO’S, VUURKORF & EEN OVERDEKT TERRAS
Uitgebreid lunchen na een flinke kanotocht, knus borrelen op een zwoele zomeravond, samen barbecueën tot de zon ondergaat of knus met z’n allen rond de vuurkorf. Wat je ook doet: op het terras ontstaan de mooiste herinneringen!

Website Telefoonnummer