Suppen op de Oude IJssel

, 7071 Silvolde | Tel: +316 43088430 | Toon op kaart

SUP staat voor Stand Up Paddling. Hierbij sta je op een soort surfplank (SUPboard) op het water en beweeg je jezelf voort met een peddel in je handen. Suppen is komen overwaaien vanuit de Hawaïaanse surfscene en is een van de snelst groeiende watersporten van dit moment. De hoogste tijd dus om dit in onze mooie Achterhoek (Gelderland) te beoefenen!

Tijdens het suppen ben je lekker buiten in de natuur op het water bezig. Het is het enorm ontspannend en tegelijkertijd train je een groot deel van je lichaam. De perfecte combinatie van relaxen en toch sportief bezig zijn!

SUPyourself
Op eigen gelegenheid suppen, maar een sup huren? Dat kan met SUPyourself. Op de grote parkeerplaats bij het DRU Industriepark, aan de kant van Silvolde, staat een SUPyourself container. Scan de QR-code, kies je tijd, open de locker, pak je sup en geniet! Vooraf online reserveren kan ook via supyourself.nl

Joy to SUP: suppen onder begeleiding
Bij Joy to SUP kun volg je (onder begeleiding van een gecertificeerd SUP-instructeur!) SUPlessen, SUPclinics, SUPyoga, SUPtours èn kun je een van deze SUP-activiteiten toevoegen aan je vriendenuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of kinderfeestje. Tevens kun je bij Joy to SUP ook SUPboards huren!

Website E-mail Telefoonnummer