Rustpunt & natuurcamping De Langenbrinck Eerlijk Heerlijk

Molenweg 18, 7084 AV Breedenbroek | Tel: +31 6 27011363 | Toon op kaart

In het Achterhoekse coulisselandschap, nabij Keizersbeek en Kempermolen op Sinderen, ligt in het buitengebied Breedenbroek rustpunt & natuurcamping De Langenbrinck. Een ideale plek voor de fietser (en wandelaar) die de innerlijke mens goed wil verzorgen, evenals de kampeerder die houdt van kleinschaligheid en rust. 

Wat dacht je van:
- Koffie, thee, limonade met eerlijke heerlijke lekkernijen, waarvan diverse uit eigen tuin of buurt.
- Landelijk buitenterras met diverse zitjes.
- Kapschuur: kleine keuken, dames- en herentoilet, tafel met stoelen.
- Fietsoplaadpunt, bandenplakspullen en fietspomp.
- Dagelijks geopend.

Zet je stalen ros aan de kant, laat de benen rusten bij woonboerderij “De Langenbrinck”. Alles staat klaar voor het maken van je eigen verse koffie, thee of limonade. In de koelkast vind je er wat lekkers bij. Herbert en Jolanda verkopen afwisselend producten en/of groenten, die ze zelf telen of maken van lokale ingrediënten. Het maken van brood, taart, yoghurt en kaas is hun passie. In het kippenhok scharrelen Wyandotjes en Amrock kippen en een haan. En kijk… daartussen twee Hollander konijntjes. Strijk neer, laat je drankje met lekkers je smaken! Ook wielrenners, voor dag en dauw onderweg, zijn welkom.

Thuis kun je verder genieten: Herbert en Jolanda verkopen eerlijke heerlijke biologische producten uit eigen moestuin en fruitgaard. Alles wordt vers geplukt waar je bij staat. Ze vinden het leuk om te vertellen wat er groeit en bloeit. Ook maken ze verse yoghurt van biologische jersey melk van Eko boerderij Ormel. De kippen zorgen voor verse eitjes voor de verkoop en voor in de taarten die ze bakken. Van fruit uit de tuin wordt heerlijke jam gemaakt, ook verkrijgbaar in het winkeltje. De kapschuur is sfeervol ingericht met unieke lampen en woonaccessoires, welke eveneens te koop zijn. 

Natuurcamping trekkersveld
Tussen de fruitbomen van De Langenbrinck in het Achterhoekse landschap ligt de kleinschalige natuurcamping. Het veldje is bestemd voor trekkers en biedt plaats voor 5 tenten. De plek is voor maximaal 7 aaneengesloten nachten te reserveren. Bijzonder is de mogelijkheid om uit de biologische moestuin zelf je groente te plukken voor het avondeten! Vanuit de grond meteen de pan in, verser kan je het niet krijgen. Ook kan je hier genieten van koffie, thee, drankjes met zelfgebakken taart verkrijgbaar op het rustpunt voor fietsers en wandelaars. In de kapschuur vind je de dames- en herentoilet, een kleine keuken en waskom. Uiteraard is er in de kapschuur bij nat weer ook plek om droog te zitten (boeken en spelletjes aanwezig). De warme buitendouche is een ervaring. Terwijl je doucht kijk je uit over de landerijen.

Rondleiding moestuin
Op De Langenbrinck hebben is een grote moestuin aangelegd met rondom wilde bloemen. De oorspronkelijke zanderige bodem heeft nu een rijke compoststructuur. Alles wordt op biologische wijze en milieuvriendelijk geteeld. Een rondleiding door de moestuin? Dat kan!

Website E-mail Telefoonnummer