Rustpunt & natuurcamping De Langenbrinck Eerlijk Heerlijk

Molenweg 18, 7084 AV Breedenbroek | Tel: +31 6 27163432 | Toon op kaart

Dagelijks geopend in de periode 15 maart t/m 31 oktober van 08.30-20.30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

In het Achterhoekse coulisselandschap, nabij Keizersbeek en Kempermolen op Sinderen, ligt in het buitengebied van Breedenbroek De Langenbrinck Eerlijk Heerlijk. Een ideale plek voor de fietser (en wandelaar) die de innerlijke mens goed wil verzorgen, evenals de kampeerder die houdt van kleinschaligheid en rust.

Rustpunt
Geniet van een kopje koffie, thee, frisdrank met heerlijke (zelfgemaakte) taart of een andere lekkernij. Op het zelfbedieningsterras kom je met een beetje geluk ook Herbert en Jolanda tegen, de twee enthousiaste bewoners van deze mooie oude boerderij. Het gezellige terras heeft een landelijke uitstraling met mooie plekjes. In de kippenren zie je de kippetjes scharrelen en de twee konijntjes knuffelen. Ook in de bongerd zijn diverse zitplekjes in zon of schaduw te vinden. In de authentiek ingerichte kapschuur vind je een kleine keuken, dames- en herentoiletten en leuke plekjes binnen om te schuilen. Er is een oplaadpunt voor elektrische fietsen, maar ook aan bandenplakspullen en een fietspomp is gedacht. Groepen zijn van harte welkom, een belletje vooraf (06-27163432 of 06-27011363) wordt op prijs gesteld zodat ze voor voldoende zelfgebakken taart of cake kunnen zorgen.

Thuis kun je verder genieten: Herbert en Jolanda verkopen regelmatig biologische groenten uit hun eigen moestuin, vers geplukt waar je bij staat. Ze vinden het leuk om te vertellen wat er groeit en bloeit. Ze maken verse yoghurt van biologische jersey melk van Eko-boerderij Ormel. De kippen zorgen voor verse eitjes voor de verkoop en voor in de taarten die ze bakken. Van fruit uit de tuin wordt heerlijke jam gemaakt, ook verkrijgbaar in het winkeltje. Ze stimuleren het hergebruik van tweede kans spulletjes. De restyled meubeltjes en vintage accessoires waarmee de kapschuur is ingericht zijn ook te koop. 

Blokhut en Natuurcamping
In hun voormalige stal hebben Herbert en Jolanda een blokhut gebouwd waarin de authentieke sfeer meteen te voelen is. Het tweepersoonsbed staat opgemaakt voor je klaar en in het naastgelegen keukentje met woonkamer kan je je eigen ontbijtje, lunch of diner klaarmaken en nuttigen. Ook vind je hier een kleinschalige natuurcamping, aangesloten bij de SVR. Het veldje is bestemd voor trekkers en biedt plaats voor 5 tenten. Bijzonder is de mogelijkheid om uit de biologische moestuin zelf je groente te plukken voor het avondeten! Vanuit de grond meteen de pan in, verser kan je het niet krijgen. De warme buitendouche is een ervaring. Terwijl je doucht kijk je uit over de landerijen. Gebruik de volgende link voor een reservering voor de blokhut of camping: https://delangenbrinck-eerlijkheerlijk.nl/reserveren-camping-blokhut

Rondleiding moestuin en siertuin
Op De Langenbrinck is een grote moestuin aangelegd met rondom wilde bloemen. De oorspronkelijke zanderige bodem heeft nu een rijke compoststructuur. Alles wordt op biologische wijze en milieuvriendelijk geteeld. Ook de door Harry Esselink aangelegde siertuin is een bezoek meer dan waard. Een rondleiding door deze tuinen? Dat kan!

 

Website E-mail Telefoonnummer