Rustpunt & natuurcamping De Langenbrinck Eerlijk Heerlijk

Molenweg 18, 7084 AV Breedenbroek | Tel: +31 6 27163432 | Toon op kaart

Dagelijks geopend in de periode 15 april t/m 30 september van 10.00-18.00 uur.

Eerlijk Heerlijk staat voor vrijheid en vertrouwen, genieten van natuur, rust, mooie lokale producten en authentieke sfeer.

In het Achterhoeks coulisselandschap, nabij Keizersbeek en Kempermolen op Sinderen, ligt in het buitengebied van Breedenbroek De Langenbrinck Eerlijk Heerlijk. Een ideale plek voor de fietser (en wandelaar) die de innerlijke mens goed wil verzorgen, evenals de kampeerder die van kleinschaligheid en rust houdt.

Rustpunt
Je kunt hier genieten van een kopje verse Hesselink bonen koffie, thee, chocolademelk, koele drankjes met heerlijke taart of een andere lekkernij. Op het zelfbedieningsterras kom je met een beetje geluk ook Herbert en Jolanda tegen, de twee enthousiaste bewoners van deze mooie oude boerderij. Het gezellige terras heeft een landelijke uitstraling met mooie plekjes. In de kippenren zie je de kippetjes scharrelen. Ook in de boomgaard zijn diverse zitplekjes in zon of schaduw te vinden. In de authentiek ingerichte kapschuur vind je een kleine keuken, dames- en herentoiletten en leuke plekjes binnen om te schuilen. Er is een oplaadpunt voor elektrische fietsen, maar ook aan bandenplakspullen en een fietspomp is gedacht. Ze stimuleren het hergebruik van tweede kans spulletjes. De vintage accessoires waarmee de kapschuur is ingericht zijn ook te koop.

Blokhut en Natuurcamping
In hun voormalige stal hebben Herbert en Jolanda een blokhut gebouwd waarin de authentieke sfeer meteen te voelen is. Het luxe tweepersoonsbed incl. bedlinnen en handdoeken is zeer comfortabel. In het naastgelegen keukentje met woonkamer kan je je eigen ontbijtje, lunch of diner klaarmaken en nuttigen. Ook vind je hier een kleinschalige natuurcamping. Het veldje is bestemd voor tentjes en “adults only” en biedt plaats voor 5 tenten. Je kunt ook overnachten in een compleet luxe ingerichte tent. De warme buitendouche is een ervaring. Terwijl je doucht, kijk je uit over de landerijen.

Rondleiding moestuin en siertuin
Op De Langenbrinck is een grote moestuin aangelegd met rondom wilde bloemen. De oorspronkelijke zanderige bodem heeft nu een rijke compoststructuur. Alles wordt op biologische wijze en milieuvriendelijk geteeld. Ook de door Harry Esselink aangelegde siertuin is een bezoek meer dan waard. Een rondleiding in deze tuin is de moeite waard.

 

Website E-mail Telefoonnummer