Rustpunt & natuurcamping De Langenbrinck Eerlijk Heerlijk

Molenweg 18, 7084 AV Breedenbroek | Tel: +31 6 27163432 | Toon op kaart

Dagelijks geopend in de periode 15 april t/m 30 september van 10.00 – 18.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Kleinschalig tents only kamperen
Ben jij ook zo iemand die het jammer vindt dat je tegenwoordig als tentkampeerder bijna overal tussen de grote campers staat? En dat de charme van het kleinschalig kamperen langzaam maar zeker aan het verdwijnen is? Dan heb ik leuk nieuws voor je, want in de Achterhoek kun je uitstekend terecht bij De Langenbrinck Eerlijk Heerlijk. Dit kleine kampeerterrein biedt plaats voor 5 tenten en is bedoeld voor trekkers die één nacht of een paar nachtjes met hun tentje willen blijven. De plek is voor maximaal 7 aaneengesloten nachten te reserveren. Bij aankomst mag je zelf het mooiste plekje in het weiland of in de boomgaard uitzoeken. En het mooie is: ’s avonds kun je verse groente verkrijgen uit de biologische moestuin voor een heerlijke maaltijd (indien beschikbaar). Vanuit de grond meteen de pan in, verser kan je het niet krijgen. Vooraan op het terrein is een sfeervolle oude kapschuur ingericht als woonkamer annex eenvoudige keuken met allerlei pannen, kookplaatje, borden, bekers, glazen, bestek, koelkast, vriezer etc, die je kunt gebruiken. Daarnaast is er een heerlijke warme buitendouche die je verblijf hier extra bijzonder maakt. Terwijl je doucht kijk je uit over de landerijen.

Ingerichte tenten en blokhut
Altijd al eens willen kamperen, maar geen tent en kampeerspullen beschikbaar? Of gewoon geen zin om dat allemaal mee te slepen en op te zetten en weer op te ruimen..…..? Dan is hier je kans! Compleet ingerichte tenten staan voor je klaar, van basic tot luxe ingericht (2 personen). De ingerichte tenten zijn te huur in de periode van 1 mei tot 30 september. Wat kan je verwachten? Een rustige ruime plek (100-150 m2), omgeven door struweelhaag met uitzicht over de landerijen. Geen campers, geen caravans, tents only. Of overnacht in de sfeervol ingerichte blokhut, welke gebouwd is in de kapschuur naast het rustpunt.

Rustpunt met terras en boomgaard
De Langenbrinck Eerlijk Heerlijk is bovendien een rustpunt voor fietsers, wandelaars en andere recreanten. Je kunt er niet alleen verse bonenkoffie, thee, frisdrank kopen voor een bescheiden bedrag, maar er staat in de koelkast ook onder meer zelf gebakken taart voor je klaar. Het is met recht een heerlijk rustpunt met prachtig terras en groene boomgaard om even bij te komen voor, tijdens of na je buitenactiviteit.
Daarnaast vind je hier een verkoop van streekproducten, vintage accessoires en een minibieb. De kapschuur en camping zijn sfeervol en met oog voor detail ingericht, zeer fotowaardig!

Rondleiding moestuin en siertuin
Op De Langenbrinck is een grote moestuin aangelegd met rondom wilde bloemen. De oorspronkelijke zanderige bodem heeft nu een rijke compoststructuur. Alles wordt op biologische wijze en milieuvriendelijk geteeld. Ook de door Harry Esselink aangelegde siertuin is een bezoek meer dan waard. Een rondleiding door deze tuinen? Dat kan!

 

Website E-mail Telefoonnummer