Rondleidingen Huis Landfort

Landfortseweg 4, 7078 BT Megchelen | Toon op kaart

Na een jarenlange restauratie kunt u tijdens zogenaamde instap-rondleidingen individueel een bezoek brengen aan het landhuis, park en moestuin van de historische buitenplaats Huis Landfort te Megchelen. De bouwkundige en landschappelijke restauratie is grotendeels voltooid en de vertrekken van deze oude buitenplaats zijn in historiserende stijl teruggebracht. Tijdens een informatieve rondleiding ziet u de bel-etage met de fraaie stijlkamers alsmede de op de eerste etage gelegen bibliotheek en enige bijzondere vertrekken waaronder de Twickel-badkamer.

Laat u verrassen door de sfeervolle herinrichting van het oude landhuis met de fraaie marmeren entreehal, de prachtig ingerichte zalen, de rijke collectie kunstvoorwerpen, de wintertuin met bijzondere papegaaien-verzameling en natuurlijk de Slingeneyer-kamer. Geniet van een rondwandeling over de romantische slingerpaden op het Kleine Erf en breng een bezoek aan de moestuin met haar 90-meter lange leifruitmuur en 18de-eeuwse visvijver. Door de professionele én vrijwillige inzet van velen is de oude zeggingskracht van de historische buitenplaats Huis Landfort hersteld en dat is uw bezoek meer dan waard.

Huis Landfort zal met enige regelmaat en in alle seizoenen instap-rondleidingen organiseren voor individuele bezoekers om het landhuis, park en moestuin van Huis Landfort te bezichtigen.
Informatie over data en tijdstippen delen zij middels hun nieuwsbrief, via persberichten, de website en social media-kanalen. Groepen kunnen na overleg nu al een groepsrondleiding aanvragen.

Meer informatie via de website van Huis Landfort en op de agenda op deze website.

Website