Rondleiding moestuin De Langenbrinck

Molenweg 18, 7084 AV Breedenbroek | Tel: +31 6 27163432 | Toon op kaart

Bij rustpunt en natuurcamping De Langenbrinck is een grote moestuin aangelegd met rondom wilde bloemen. De oorspronkelijke zanderige bodem heeft nu een rijke compoststructuur. Alles wordt op biologische wijze en milieuvriendelijk geteeld. Eigenaren Herbert en Jolanda leven het hele jaar door van eigen fruit en groenten. Ze vertellen u graag wat er groeit en bloeit. Als het oogsttijd is zijn er verschillende producten van het land te koop, vers geplukt waar je bij staat.

De Langenbrinck Eerlijk Heerlijk is in de periode van 15 maart t/m 31 oktober iedere dag geopend van 08.30 - 20.30 uur.

Wil je met een groep (minimaal 8 personen) een rondleiding door de moestuin en de door Harry Esselink aangelegde bloementuin? Bel (06-27163432) of mail (info@delangenbrinck-eerlijkheerlijk.nl) voor een afspraak. Na de rondleiding sluit je uiteraard af met koffie, thee of wat fris met verse zelfgebakken taart uit eigen keuken. Praat na afloop lekker na op ons terras of in de bongerd lekker en snuffel rond in de kapschuur met unieke woonaccessoires en eerlijk heerlijke producten. Prijs rondleiding is € 12,50 per persoon (inclusief de koffie en taart).

Disclaimer
Deelnemen aan de rondleiding gebeurt op eigen risico. De Langenbrinck Eerlijk Heerlijk kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen of schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met deelname aan de activiteit.

Website E-mail Telefoonnummer