Recreatieoord Hippique

Doetinchemseweg 141, 7054 BB Westendorp | Tel: +31315346211 | Toon op kaart

Het voorhuis van de woonboerderij is ingericht als het luxe en comfortabele appartement "Piaffe". Het appartement is geschikt voor maximaal vier personen en is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals vaatwasser, magnetron, c.v., radio, schotel tv en een eigen terras. Gratis WIFI.

Vrijstaand op het erf staan de twee geschakelde vakantiewoningen "Passage" en "Pirouette". Deze twee woningen zijn elk geschikt voor maximaal zes personen. "Passage" en "Pirouette" zijn zeer luxe en sfeervol ingericht en uiteraard van alle gemakken voorzien.

Tevens is het mogelijk te overnachten in de vierpersoons trekkershut "Travers".

Je kunt een weekend, midweek en week of uiteraard langer boeken, zowel in het laagseizoen als in het hoogseizoen. Tevens is er de mogelijkheid om je eigen paard mee te nemen of je camper neer te zetten op de prachtige camperplaatsen.

Faciliteiten voor paarden
Door de privé hobby van de eigenaren, het houden van Friezen, is de accommodatie bijzonder geschikt voor het meenemen van eigen paard(en). De faciliteiten voor de paarden zijn optimaal: ruime en schone stallen, weidegang, afsluitbare zadelkamer, wasplaats, buitenbak van 20×60 m. en een buitenbak van 15×25 m. Nieuw in 2011: watergat (ook geschikt voor menners) en een 20×40 springtuin met 6 hindernissen.

Camperplaatsen
Tien prachtige camperplaatsen, gelegen naast weilanden en bos, in een afwisselende omgeving waar men heerlijk kan wandelen en of fietsen. De plekken zijn deels verhard en deels op gras, en het gehele jaar geopend. Alle voorzieningen zoals water, stroom (6A), lozen vuilwatertank en chemisch toilet, en gebruik maken van het sanitair, is bij de prijs inbegrepen. Gratis Wifi. 

Website E-mail Telefoonnummer