Minicamping De Hartjens

Hartjensstraat 7, 7045 AH Azewijn | Tel: +31653229336 | Toon op kaart

Camping de Hartjens is een gezellige duurzame mini-camping in een natuurlijke omgeving die zorgt voor een glimlach. De camping is rustig gelegen aan de rand van het kleine dorp Azewijn. Het uitzicht over het prachtige Montferland is adembenemend. De camping is overzichtelijk met grote plaatsen. Het is echt een plek om tot rust te komen en te genieten van de mooie omgeving die zich prima leent om te fietsen, wandelen of bezoekjes te brengen aan kastelen en steden.

Ze bieden naast standaardplaatsen ook plaatsen met eigen water- en rioolaansluiting en zelfs 2 plekken met volledig eigen sanitair. Ook zijn er een 4-tal camperplaatsen aanwezig op de camping, al mag je met je camper ook op een andere plek op de camping staan. Ben je op de fiets of wandelend, dan hebben ze een speciaal trekkerstarief. De Hartjens zijn een diervriendelijke camping: je hond is dus van harte welkom en je hoeft er niet extra voor te betalen.

De camping beschikt onder andere over de volgende voorzieningen:
- Net sanitair met aparte gezinsdouche/babyruimte
- Afwasgelegenheid
- Gratis WIFI op iedere plek
- Wasmachine en droger (tegen betaling)
- Broodservice. 's Avonds voor 19:00 besteld? Dan hebben ze de volgende ochtend om 8:00 verse croissants en broodjes voor je.
- Koelkast/vriezer (met drankjes) en magnetron
- Gezellig café/huiskamer 'de Deel' met televisie, spelletjes en boeken
- Gezellig terras
- Regelmatig hapjes en drankjes op bestelling
- (Opzet-)zwembad van 3 x 7 meter
- Dierenhoek met kippen en varkentjes
- Honden zijn van harte welkom en voor hen hoef je niet extra te betalen
- Speelvoorzieningen voor kinderen
- Jeu de boulesbaan
- Fietsenstalling (Er is een stopcontact om je fiets op te laden)

Op de camping worden diverse versnaperingen aangeboden. Uit de koelkast in 'de Deel' kun je zelf je drankjes pakken. Je schrijft op wat je gehad hebt en ze verrekenen dat bij vertrek. Daarnaast kun je op het terras en in de Deel, als Joery er is, genieten van een vers kopje koffie, vers getapt biertje, wijntje of frisdrank. Ook verkopen ze heerlijke boerderij-ijsjes. Voor bij de borrel zijn er diverse hapjes, zoals bitterballen maar ook huisgemaakte chips (indien voorradig) in diverse smaken en de befaamde 3-kazen tosti van boerenbrood. Tot slot worden er op woensdag friet en snacks verkocht en zijn er regelmatig snack- en pizza-avonden. Let op: omdat ze een kleine camping zijn zonder personeel zijn hapjes en drankjes alleen in overleg verkrijgbaar. Zorg dus dat je tijdig reserveert!

Website E-mail Telefoonnummer