Melkveebedrijf de Grote Kroeze

Oude Dinxperloseweg 75, 7064 KZ Silvolde | Tel: +31 6 3013 6188 | Toon op kaart

De Grote Kroeze is een melkveebedrijf in Silvolde. Je kunt er terecht voor educatie en het kopen van dubbeldoelvlees en rauwe melk, die laatste 1 avond per week rechtstreeks uit de tank.

Educatie
Boerderijfeestjes, boerderij educatie voor scholen en gezinnen, groepen kinderen en ouderen, leuke manieren om meer te leren over het boerenbedrijf. Zelf de handen uit de mouwen steken? Ook dat kan met mee-boeren. 

Dubbeldoelvlees bij de Grote Kroeze
Op melkveebedrijf de Grote Kroeze in de Kroezenhoek, Silvolde, melken ze een kleine 100 voornamelijk fleckviehkoeien. Fleckviehkoeien komen van oorsprong uit de bergen in Beieren. Het zijn robuuste koeien die zowel melk als vlees produceren, vandaar de naam dubbeldoel.  Dit malse duurzame vlees van de koeien wordt verkocht. In ons assortiment zitten verschillende soorten vlees, veel ervan is ook heerlijk op de barbecue. 

Vaste openingstijden hanteren ze niet omdat er bijna altijd wel iemand op het erf aanwezig is om je te helpen, zelfs op zondag. Om te voorkomen dat je voor een dichte deur komt te staan, adviseren we om van te voren even te bellen of appen op 06-30136188. Een pinautomaat is aanwezig.

Meeboeren
Er is ook een mogelijkheid om mee te boeren. Kijk hier voor meer informatie.

Zie ook Facebookpagina 'Dubbeldoelvlees bij de Grote Kroeze':  https://www.facebook.com/passionforfleckviehmeat

 

Website Telefoonnummer