Meeboeren bij Melkveebedrijf De Grote Kroeze

Oude Dinxperloseweg 75, 7064 KZ Silvolde | Tel: +31 315 681 605 | Toon op kaart

Mee-Boeren, zien én ervaren van het boerenleven. Een leuke activiteit voor jong en oud. Bij Melkveebedrijf de Grote Kroeze, een gecertificeerd bedrijf en aangesloten bij Boerderijeducatie Nederland, kan het. Tijdens het Mee-Boeren loop, kijk en help je (meestal boerin Marga) mee bij haar dagelijkse werkzaamheden. Je haalt bijvoorbeeld samen de koeien op uit het weiland, je helpt de strohokken van de kalveren bij te strooien, water verversen, brokjes voeren of melk met de fles aan een pasgeboren kalfje geven. Een fotoshoot in de berg stro is ook mogelijk, net als hierin even lekker ravotten. Natuurlijk is er ook tijd voor een kopje koffie/ thee en ranja met een zakje chips. 

MeeBoeren kan alleen op afspraak, ook buiten de schoolvakanties, van maandag tot en met zaterdag van 16.30 uur tot 18.00 uur. 
Kosten: € 8,- per kind en € 10,- per volwassene.
Belangrijk: trek kleding en het liefst laarzen aan die vies mogen worden.

Enthousiast geworden? Meer informatie kun je vinden op facebookpagina Boerderijfeestje op de Grote Kroeze en Instagrampagina melkveebedrijfdegrotekroeze. Reserveren kan telefonisch: 06-30136188 (Marga)

Website E-mail Telefoonnummer