Hofstee de Vennebulten

Landstraat 31, 7055 BH Heelweg | Tel: +31 6 54767609 | Toon op kaart

Wijngaard - Uutbloashalte 

Hofstee De Vennebulten ligt aan de rand van het natuurgebied De Vennebulten in Heelweg. Natuurgebied De Vennebulten is een geweldige plek om te wandelen en te fietsen. De Gemeente Oude IJsselstreek heeft er in 2014 een prachtige uitkijktoren geplaatst, waarop je een heel mooi panorama-uitzicht hebt op het natuurgebied met in het bijzonder de Schaapskooi.
 
Hofstee De Vennebulten wil u graag extra laten genieten van uw dagje uit in de natuur. Dit doen we door u de mogelijkheid te geven om een welverdiende pauze te houden in onze Uutbloas-halte. Ook de kinderen zullen zich bij ons prima vermaken op ons speeltoestel met glijbaan en schommel. In onze sfeervolle Finse Kota staan de koffie, thee en frisdrank altijd voor u klaar!
 
In Mei 2014 is er een wijngaarde aangeplant. Er worden 5 rassen geteeld: Cabernet Cortis, Regent, Cabernet Blanc, Johanniter en Pinot Gris. We hebben meer dan 1000 wijnstokken geplant en zo onze eigen wijngaard  gecreëerd. U kunt een heerlijk kopje koffie of thee drinken tussen de druivenranken of in onze finse kota.

Ook zijn wij opgenomen bij route.nl met een nieuwe fiets en wandelroute.


Kortom: bij ons vindt u rust, warmte en gezelligheid!

Website Telefoonnummer