Hofstee de Vennebulten

Landstraat 31, 7055 BH Heelweg | Tel: +31 6 53615770 | Toon op kaart

Wijngaard - Uutbloashalte 

Hofstee De Vennebulten ligt aan de rand van het natuurgebied De Vennebulten in Heelweg. Natuurgebied De Vennebulten is een geweldige plek om te wandelen en te fietsen. De Gemeente Oude IJsselstreek heeft er in 2014 een prachtige uitkijktoren geplaatst, waarop je een heel mooi panorama-uitzicht hebt op het natuurgebied met in het bijzonder de Schaapskooi.
 
Hofstee De Vennebulten wil u graag extra laten genieten van uw dagje uit in de natuur. Dit doen we door u de mogelijkheid te geven om een welverdiende pauze te houden in onze Uutbloas-halte. Ook de kinderen zullen zich bij ons prima vermaken op ons speeltoestel met glijbaan en schommel. In onze sfeervolle Finse Kota staan de koffie, thee en frisdrank altijd voor u klaar!
 
In mei 2014 hebben we tevens onze grote droom verwezenlijkt: we hebben meer dan 1000 wijnstokken geplant en zo onze eigen wijngaard gecreëerd. We telen 5 verschillende rassen: Cabernet Cortis, Regent, Cabernet Blanc, Johanniter en Pinot Gris.
U kunt bij ons terecht voor informatie over de wijngaard en vanzelfsprekend voor een heerlijke wijnproeverij van onze eigen wijnen... buiten in de natuur of binnen in onze gezellige Finse Kota!
 
Kortom: bij ons vindt u rust, warmte en gezelligheid!

Website Telefoonnummer