Hofstee de Vennebulten

Landstraat 31, 7055 BH Heelweg | Tel: +31 6 54767609 | Toon op kaart

Wijngaard - Uutbloashalte - Hofstee De Vennebulten ligt aan de rand van het natuurgebied De Vennebulten in Heelweg. Natuurgebied De Vennebulten is een geweldige plek om te wandelen en te fietsen. De gemeente Oude IJsselstreek heeft er in 2014 een prachtige uitkijktoren geplaatst, waarvan je een heel mooi panorama-uitzicht hebt op het natuurgebied met in het bijzonder de schaapskooi.
 
Hofstee De Vennebulten wil je extra laten genieten van een moment in de natuur. Dit doen ze door je de mogelijkheid te geven om een welverdiende pauze te houden in de Uutbloas-halte. Ook de kinderen zullen zich prima vermaken op ons het speeltoestel met glijbaan en schommel. In de sfeervolle Finse Kota staan de koffie, thee en frisdrank altijd voor je klaar!
 
In Mei 2014 is er een wijngaarde aangeplant met meer dan 1.000 wijnstokken. Er worden 5 rassen geteeld: Cabernet Cortis, Regent, Cabernet Blanc, Johanniter en Pinot Gris. Drink een kop koffie of thee drinken tussen de druivenranken of in de Finse kota. Hofstee de Vennebulten is opgenomen bij route.nl met een fiets- en wandelroute.

Website Telefoonnummer