Groepsaccommodatie Uilenburg

Perebolterweg 11, 7054 CM Westendorp | Tel: +31314724611 | Toon op kaart

Groepsaccommodaite Uilenburg bestaat uit twee huizen, De Bosuil en De Steenuil. De Bosuil is geschikt voor 24 personen, verdeeld over 10 slaapkamers. De Steenuil kan 20 personen herbergen in 7 slaapkamers. Deze gezellige groepsaccommodaties zijn ingericht voor families en vriendengroepen die met z`n allen in huiselijke sfeer willen verblijven in een landelijke omgeving in de Achterhoek.

Er is een grote keuken / eetkamer met twee ronde eettafels en een lange eettafel, zodat je met z’n allen kunt tafelen. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals twee vaatwassers, 8 gaspitten, twee grote ovens en een magnetron. Daarnaast is er nog een ruime ingerichte woonkamer met tv. Het gehele huis is voorzien van vloerverwarming.

Via de eetkeuken kom je in de tuin met veranda zodat je ook met minder weer lekker buiten kunt eten. In de tuin staat een vuurkorf om de avonden net wat meer sfeer te geven. Hout is af te nemen. Op het terrein is ook een kleine kinderboerderij aanwezig. Het terrein is autovrij en de kinderen kunnen spelen met diverse toestellen waaronder een grote ingegraven trampoline, schommels, wipwap, klimrek, tafeltennistafel, skelters en een grote zandbak met een handwaterpomp.
Verder is er een binnenspeelruimte met een voetbaltafel, sjoelbak, spelletjes voor zowel jong en oud, klein keukentje en een knutseltafel. Er is een groot trap/speelveld met volleybalnet en voetbal goal (voetbal kickback Rebounder). Boogschieten kan op afspraak. 

Website E-mail Telefoonnummer