Groepsaccommodatie De Paasberg

De Tuit 7, 7061 DB Terborg | Tel: +31 6 43235900 | Toon op kaart

"Geluk is niet te koop maar wellicht wel te huur?" Aan de voet van de Paasberg ligt in de schaduw van het bos de prachtige groepsaccommodatie de Paasberg. Het eeuwenoude voormalige café restaurant is gerestaureerd tot een accommodatie geschikt voor diverse doeleinden. Denk aan familie- en vriendenweekenden, teambuilding of vergadersessies.

Het huis beschikt over 8 slaapkamers met in totaal 20 slaapplaatsen waarvan 6 tweepersoonskamers en 2 vierpersoonskamer. De woning is eventueel ook te huur voor kleinere groepen. Gezien de ligging/opzet van het huis is deze niet geschikt voor groepen jongeren/studenten/ verenigingen.

In de woonkamer vind je een 70 inch tv, radio met bluetooth/dvd en een heuse bar met tapinstallatie. De bar in de woonkamer kan gebruikt worden tijdens je verblijf, waarbij ook drank is in te kopen. De ruime keuken beschikt over twee 5 pits fornuizen, een oven, vaatwasser, koel-vriescombinatie en koelkast.
Op de benedenverdieping zijn 5 slaapkamers. Er zijn bovendien 5 badkamers met douche, toilet en wastafel. De overige 3 bevinden zich boven met een gedeelde badkamer.

Vieze kleding? Stop ze in de aanwezige wasmachine en droger. Overdekt buiten zitten kan onder de overkapping bij de kapschuur. Er is eveneens een berging met stroomaansluiting voor bijvoorbeeld het opladen van elektrische fietsen.

De accommodatie beschikt over wifi en airconditioning (Woonkamer/serre), een eigen tuin, parkeerplaatsen, skelters, speeltoestellen, een kinderstoel, campingbedje en BBQ (houtskool).

 

Website E-mail Telefoonnummer