Grenswandeltocht

Op zondag 1 oktober start er vanaf Café-Restaurant Jan ter Voert, Oranjeplein 1 in Megchelen, weer een prachtige wandeltocht, georganiseerd door de werkgroep Fietsen en Wandelen van de VVV Oude IJsselstreek.

De Grenswandeltocht biedt wandelaars een afwisselend landschap van dit mooie gedeelte van de Achterhoek en het stukje Duitsland.

Routes langs historie en natuur
Deelnemers kunnen onderweg genieten van historie, natuur en prachtige wandelpaden. Alle routes lopen onder andere langs Huis Landfort en het daarbij gelegen Keppeltjesberg. De pauzeplek zal dit jaar bij Museum De Moezeköttel zijn, behalve de kortste afstand. Er is keuze uit afstanden van ca. 6, 11, 16 en 21 kilometer over vele mooie paadjes en weggetjes met verrassende uitzichten.

Inclusie & families met jonge kinderen
Voor wie niet al te ver kan of wil wandelen, denk aan families met kinderen, is er dit jaar ook een route van 6 kilometer.


Nuttige informatie
De starttijd is voor alle routes tussen 09.00u en 13.00u. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 voor niet-leden en € 2,50 voor leden van de wandelbond. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis meewandelen. Bij de start krijgen deelnemers een wandelrouteboekje mee. De route is ook aangegeven met bordjes. Betalen kan via PIN of contant.

Deelname is op eigen risico.