Gastenverblijf & Vergaderlocatie Wilbrinkshof

Munsterweg 3, 7081 HD Gendringen | Tel: +31 6 12156242 | Toon op kaart

Kom tot rust in ons gastenverblijf Wilbrinkshof

De Wilbrinkshof bevindt zich in een oase van groen en ruimte vlakbij Gendringen in de Liemers, ongeveer 30 minuten rijden vanaf Arnhem. Onderdeel van een gerestaureerd herenhuis, dit is populair onder fietsers, wandelaars, natuurliefhebbers en mensen die even aan alle drukte willen ontsnappen.

Je verblijft in een privé appartement met ruime kamers, hoge plafonds en grote ramen die je verbinden met de weidse omgeving. De twee slaapkamers, eigen keuken, zitkamer en badkamer zijn voorzien van alle comfort en gemak van thuis. Ook heb je een eigen ingang, snelle wifi, TV, private parking en een veilige fietsenstalling met stroom.

De grote privé tuin met monumentale bomen en tuinmeubelen deel je alleen met de vogels en eekhoorns. Neem bijvoorbeeld plaats in de luxe hangstoel onder het genot van een kop thee, een glaasje wijn of een boek en geniet.

Binnen 10 kilometer vind je twee kastelen, een landgoed, musea, restaurants, natuurgebieden en prachtige fiets- en wandelroutes. Op loopafstand een prachtig wijngoed met terras en proeverijen van de beste Nederlandse wijnen.

Boek voor een weekend, midweek of voor een vakantie via www.wilbrinkshof.nl

Vergaderlocatie
Vergaderzaal ‘De Wals’ bevindt zich op de eerste verdieping in een grote, hoge, monumentale schuur met veel ruimte en goede ventilatie. Op basis van de corona maatregelen is deze ruimte groot genoeg voor 15 personen. De vergaderzaal is voorzien van een goede wifi-verbinding, groot scherm en ruime parkeergelegenheid.

Kosten voor een vergaderzaal arrangement zijn € 21,50 per persoon per dag, exclusief BTW.  Deze kosten zijn inclusief een biologisch streeklunch met belegde broodjes en koffie/thee/fris gedurende de dag en bij mooi weer kan geluncht worden in de prachtige tuin. Minimaal aantal personen per boeking: 5. Kosten per dagdeel: in overleg

Extra activiteiten mogelijk: in overleg kun je de dag afsluiten met een heerlijke wijnproeverij bij onze buren van wijngoed Montferland. De wijnen van wijngoed Montferland zijn bekroond met nationale en internationale prijzen (o.a. gouden medailles in Berlijn en Wenen).

Website E-mail Telefoonnummer