Dorpswandelingen Ulft, Netterden, Gendringen en Etten

Hutteweg 24, 7071 BV Ulft | Tel: +31 315 685 611 | Toon op kaart

De Oudheidkundige Vereniging Gemeente Gendringen biedt meerdere dorpswandelingen aan in Ulft, Netterden, Gendringen en Etten. 

Dorpswandeling Ulft
Iedere vierde zondag van de maand vanaf 11:30 kan men ook deelnemen aan een dorpswandeling, waarbij onze OVGG-gidsen u vertellen over de omgeving en het terrein waar onze cultuurhistorische geschiedenis is ontstaan. Ulft is veranderd in de loop der jaren.

Heel veel is “geschiedenis” geworden. Toch zijn er nog veel plaatsen waar de oude situatie door middel van verhalen en foto’s weer tot leven zijn te wekken. Waar stond het kasteel? Waarom heette het pand bij de brug Hotel de ”Sluis” en niet de “stuw”?  Op al deze vragen wordt antwoord gegeven door onze OVGG-gidsen. De wandelroute is ongeveer 4 kilometer en rolstoelvriendelijk.

Aanmelden kan via het DRU Inspiratiepunt met telefoonnr. 0315-714358 of info@dru-industriepark.nl. Uiteraard kunt u voor informatie over de dorpswandeling ook terecht op rondleidingen@ovgg.nl
Tijdsduur ca. 120 min. Prijs volwassenen € 4,00 p.p. en kinderen € 2,00 p.p. Voor groepen € 15,-

Dorpswandeling door Gendringen, Netterden en Etten
Het is ook mogelijk om een Dorpswandeling door Gendringen, Netterden en Etten te boeken. Deze wandelingen worden georganiseerd door de OVGG en staan onder leiding van een ervaren OVGG-gids. De kosten van deze wandelingen zijn mede afhankelijk van het aantal personen en de tijdsduur. Meer informatie kunt u opvragen via rondleidingen@ovgg.nl

Website E-mail Telefoonnummer