De Roode Leeuw

Sint Jorisplein 14, 7061 CN Terborg | Tel: +31315397139 | Toon op kaart

Hotel
Het Roode Leeuw hotel beschikt over 34 kamers verspreid over de twee vleugels van het pand. De kamers zijn eigentijds en degelijk ingericht: comfortabel en voorzien van de reguliere gemakken als gratis wifi en tv. Het hotel staat bekend om haar gastvrijheid en gezelligheid en heeft veel internationale, terugkerende gasten. Veelal op doorreis of voor zakelijk bezoek in de streek. In de directe omgeving van het hotel zijn veel bezienswaardigheden, zoals kastelen, molens, musea en wijnboerderijen. Daarnaast biedt de Achterhoek een keur aan natuurrijke, bewegwijzerde fiets- en wandelroutes.

Brasserie
De Roode Leeuw brasserie. Dé plek waar alles samenkomt: het middelpunt van gezelligheid. Ongeacht of je binnenstapt voor een snelle, zakelijke lunch, een kop koffie mét ochtendkrant of een plateservicegerecht, je kunt altijd rekenen op onze befaamde keuken en gastvrijheid. Een perfecte ambiance voor elke gelegenheid.
Zomers is het heerlijk toeven op ons terras op het zuidwesten. Lekker in de zon of koel onder de luifel. Gelegen in de luwte, met uitkijk op het Sint Jorisplein. Geniet van een frisse bubbel, één van onze vele mooie, open wijnen of een ijskoud biertje.

Website E-mail Telefoonnummer