Camping 't Zwaantje

Zwanenburgseweg 19, 7078 AA Megchelen | Tel: +31 6 45663997 | Toon op kaart

De camping is in 1986 opgericht door Gerrit en Lien Lubbers. Het begon allemaal met 2 vakantiehuisjes die verhuurd werden. Toen Gerrit met pensioen ging hebben zij besloten om camping ’t Zwaantje op te richten. Er kwamen verharde staanplaatsen bij en de huisjes werden in de loop der jaren vergroot. Voor het administratieve deel was Lien de motor van de camping. Gerrit zorgde ervoor dat de camping er altijd op-en-top uit zag. Sinds november 2019 is het stokje, binnen de familie, overgedragen en is de camping hier en daar opgefrist.

Naast plekken voor tenten beschikt camping 't Zwaantje over 15 verharde staanplaatsen voor caravans. Ook zijn er 2 vakantiehuisjes beschikbaar. Deze zijn voorzien van een toilet, keuken, douche, gaskachel, magnetron en een terras met tuinstoelen (linnengoed te huur, zie prijslijst op de website). Er is een wasgelegenheid (tegen een kleine betaling), een afwasgelegenheid, 2 douches, een dames- en herentoilet en een stortbak voor de chemische toiletten. Er is mogelijkheid om een potje te jeu de boulen en voor kinderen is er een speelgelegenheid. 

De omgeving
Camping 't Zwaantje ligt bij de grensovergang Gendringen-Anholt (D) aan de Zwanenburgseweg die verder gaat naar Megchelen. Houdt u van wandelen of stapt u liever op de fiets? Het is maar 400 meter van het Noaberpad en er zijn gratis fiets- en wandelroutes aanwezig op de camping.

Website Telefoonnummer