Camping op de Keizer - minicamping & vakantiewoningen

Kapelweg 10, 7064 KL Silvolde | Tel: +31 315 323 763 | Toon op kaart

In de Achterhoek, niet ver buiten het plaatsje Silvolde, vind je camping Op de Keizer. Een gezellige SVR camping, die uitermate geschikt is voor gezinnen met kinderen. Er zijn niet alleen royale speelgelegenheden voor jonge kinderen, ook een trampoline en tafeltennistafel staan te wachten voor de wat oudere kinderen. Er zijn ook twee friezen en een shetlander, waarop in overleg en onder begeleiding van onze verzorgmeiden gereden mag worden.

De camping zelf heeft 22 royale plaatsen die speels verdeeld zijn. Zo kan de (oudere) kampeerder, die liever wat rustiger staat, net zo'n fijn plekje vinden als gezinnen met kinderen die liever bij het speelgebeuren staan. Er is ook een informatiegebouwtje met veranda waar je al zittend met de beschikbare toeristische informatie je verblijf in de omgeving kunt plannen.

Bij Op de Keizer kampeer je in de vrije natuur en toch dichtbij de supermarkt en steden zoals Doetinchem en het Duitse Bocholt.

Naast campingplekken zijn er vier 4-persoons vakantiewoningen te huur, ieder met eigen terras. Honden, mits aangelijnd, zijn van harte welkom.

Debby, Walter, Lyndsey en Daisy te Mebel doen er alles aan om je verblijf zo prettig mogelijk te maken.

Website Telefoonnummer