Groepsaccommodatie & Camping de Bosrand

Heisestraat 14, 7078 BM Megchelen | Tel: +31 315 377 264 | Toon op kaart

Camping de Bosrand ligt in het mooie plaatsje Megchelen, dicht aan de Duitse grens. Het is een mooie en rustige omgeving, landelijk en bosrijk. Dat maakt het de ideale plek voor fietser en wandelaars, maar ook voor jongeren en kinderen is er van alles te beleven en te bezichtigen. Je kunt er kamperen, een stacaravan huren of met een groep terecht.

Let op: laat je navigatie niet over Duitsland gaan want dan kom je bij een gesloten groene grens. Houd Doetinchem aan, van A12 naar A18 en dan afslag 4 Doetinchem-oost eraf.

Kamperen
Het campingveld is opgedeeld in 2 velden: 1 veldje beschut met een volgroeide singel, de andere is een wat opener veld met uitzicht op de Duitse bossen en houtwallen. De staanplaatsen zijn ruim en er is parkeermogelijkheid voor de auto. De staanplaatsen hebben een 6 Ampère elektravoorziening en 's nachts is het campingveld met nachtverlichting verlicht. Op het campingveld zijn een drinkwatertappunt, toiletunit, jeu de boules baan, speeltuin en een grote trampoline aanwezig.

Voor als het weer een beetje tegen zit is er een kantine en een grote "deel" waar men van allerlei activiteiten kan ondernemen, zoals tafeltennis, darten of een potje biljarten.

Groepsaccommodatie
Voor grotere groepen (familiereünies,schoolkamp etc.) beschikt De Bosrand over een zolder waar met luchtbedden geslapen kan worden of een ruimte met stapelbedden. Deze ruimte heeft een dames- en herentoilet, douche, wastafel en een aanrecht. Voor de leiding is er een aparte slaapruimte aanwezig grenzend aan de groepsruimte. Op de “deel” kan men ’s morgens ontbijten en ’s avonds gezellig samen zijn.

Wat De Bosrand voor groepen te bieden heeft:
· Fiets-/wandelroutes (fietsverhuur mogelijk)
· Huifkartochten/-excursies 
· BBQ 
· Boerengolf/klootschieten/jeu de boules/vogelknuppelen

Website Telefoonnummer