Camping Nieuwe Buyl

Kapelweg 22, 7065 AN Sinderen | Tel: +31613983898 | Toon op kaart

Nieuwe Buyl is een sfeervol en groen vakantieverblijf in het buitengebied van Sinderen. De fietsers, de rustzoekers en de natuurliefhebbers zullen hier zeker genieten! Voor kinderen is er een kleine speeltuin, veel speelruimte en een aantal dieren. Nieuwe Buyl draait geheel op groene stroom. 

Het afgescheiden natuurkampeerterrein heeft 30 grote plekken, zowel schaduw- als zonrijke. De plekken bieden veel privacy. De beplanting bestaat uit inheemse soorten en echte vlinder- en vogeltrekkers. De plekken zijn voorzien van een eigen water- en stroompunt. Het natuurkampeerterrein is autoluw, de parkeerplaats is nabij. 

Daarnaast is er een campingveld met 10 jaar-/seizoenplaatsen. Gasten kunnen hier hun (sta)caravan laten staan en de plek naar eigen smaak inrichten. Deze plaatsen zijn ook voorzien van een eigen watertappunt, stroomaansluiting én van een rioolaansluiting. 

Er zijn 3 mooie vrijstaande vakantiewoningen, elk met 2 of 3 slaapkamers. De huisjes zijn licht, goed geïsoleerd, o.a. voorzien van open haard en eigen terras met vrij uitzicht. De vakantiewoningen worden zowel voor kortere als voor langere tijd verhuurd.

Website E-mail Telefoonnummer