Alpaca Ranch d'n Achterhoek

Gelkinkweg 12, 7095 CB De Heurne | Tel: +31 6 27260515 | Toon op kaart

Welkom op dé Alpaca boerderij van Gelderland, Alpaca Ranch d’n Achterhoek! Bij Gilbert en Wilma, net buiten Oude IJsselstreek, geniet je op verschillende manieren van alpaca's, waarbij het welzijn van de dieren altijd voorop staat. 

Wandelen met alpaca's
Onder het genot van een kop koffie/thee en eigengemaakte koek wordt het één en ander verteld over de alpaca's. Je wandelt circa ruim één uur in het mooie De Heurne en na de wandeling is er gelegenheid tot het voeren en foto's maken van de diertjes. Natuurlijk moet je de gelegenheid benutten om een kijkje te nemen in de alpaca-shop.

Prijs: € 18,50 per persoon, kinderen t/m 12 jaar € 13,50 (deze mogen alleen onder begeleiding van een betalende volwassene meelopen)
Duur: totaal ongeveer 2 uur

Meet & Greet
Niet voor iedereen is wandelen geschikt, daarom organiseert Alpacaranch d'n Achterhoek ook Meet & Greets. Denk aan bewoners van verpleeg-/verzorghuizen, dementerenden, gehandicapten, mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, ouderen die slecht ter been zijn of gewoon als je niet wilt wandelen. De alpacaboerderij is rolstoelvriendelijk. 
Onder het genot van kop koffie/thee en eigengemaakte koek, wordt het één en ander uitgebreid verteld over de alpaca's, is er gelegenheid tot voeren en foto's maken van de alpaca's. Natuurlijk kun je een kijkje te nemen in de alpaca-shop.

Prijs: € 13,50 per persoon
Duur: 1,5 uur

High Tea inclusief Meet & Greet
Onder het genot van een kop koffie/thee en een overheerlijke High Tea wordt het één en ander verteld over de alpaca's. Tijdens de High Tea is er gelegenheid tot foto's maken en voeren van de diertjes. Maak van gelegenheid gebruik om een kijkje te nemen in de alpaca-shop.

Prijs: € 31,- per persoon 
Duur: 1,5 uur 

High Tea inclusief wandeling
Onder het genot van een overheerlijke High Tea wordt het één en ander verteld over de alpaca's. Daarvoor of daarna wandel je circa ruim één uur in het mooie De Heurne en tijdens het arrangement is er gelegenheid tot foto's maken en het voeren van de diertjes. Een mooi souvenir aan deze bijzondere dag kun je kopen in de alpaca-shop.

Prijs: € 41,50 per persoon, kinderen t/m 12 jaar € 36,50 (deze mogen alleen onder begeleiding van een betalende volwassene meelopen)
Duur: totaal ongeveer 3  uur

Workshop alpaca schilderen 
Onder leiding van Hanneke kun je je favoriete alpaca schilderen op steigerhout. Vanzelfsprekend mag je je kunstwerk mee naar huis nemen, zodat je het gelijk kunt ophangen. Ondertussen krijg je koffie/thee met eigengemaakte koek en evt. een glas fris met een lekker hapje. Natuurlijk vertellen Wilma en Gilbert het één en ander over de alpaca's. Na de tijd is er gelegenheid om een kijkje te nemen in onze alpaca-shop.

Prijs: € 45,-
Duur: 2,5 - 3 uur

Fotoshoot tussen de alpaca's
In samenwerking met Svea Gerritsen van SveaShots worden er 10 prachtige foto's gemaakt op een ontspannen manier tussen onze alpaca's. Dit neemt ongeveer een half uur in beslag en is vanaf minimaal 2 personen te boeken.

Prijs: op aanvraag

Website Telefoonnummer