Recreatie 't Lohr

Lohrpad 2, 7083 AX Voorst | Tel: +31 315 631 697 | Toon op kaart

Wat leuk dat u er aan denkt om onze groepsaccommodatie en of korte golfbaan te bezoeken! Tijdens uw verblijf zijn wij uw aanspreekpunt, we wonen namelijk zelf ook op het terrein. 

Na één groepsaccommodatie kwam de tweede. Hierna werd het zwembad gegraven. En daarna kwam het plan van een pitch en putt golfbaan. Vanaf 2008 is die korte golfbaan erbij gekomen, inclusief kleinschalige horeca en vanaf dat moment is Nienke bij in de zaak gekomen. Later kwam ook haar man Danny erbij. Ondertussen hebben ze het bedrijf samen over kunnen nemen van Netty en Marinus. En wonen ze nu ook op ’t Lohr, samen met hun twee kinderen Jamie en Resa. 

“Wij hebben het voorrecht om elke dag te kunnen genieten van deze prachtige omgeving. Heerlijk in de natuur, naast de golfbaan, op een rustige plek. Elke dag weer genieten! En erg handig, wan zo zijn we altijd in de buurt mocht u ons nodig hebben. En wij kunnen u ten alle tijden tips geven over de omgeving. Er is niet alleen op ons eigen terrein super veel te ondernemen, maar ook in de omliggende plaatsten (Ulft, Doetinchem, Bocholt) en in de gehele Achterhoek is veel te beleven. “

 

 

Website E-mail Telefoonnummer