Camping 't Eikenbos

Idinkweg 6a, 7065 AH Sinderen | Tel: +31 6 13455860 | Toon op kaart

Hartelijk welkom bij camping ’t Eikenbos!

Camping ’t Eikenbos ligt prachtig gelegen in het Achterhoekse landschap op loopafstand van het Idinkbos waar je heerlijk kunt genieten van een mooie boswandeling en toch dicht bij het centrum van Varsseveld. Onze camping is voorzien van 36 zeer ruim opgezette plaatsen (ongeveer 80-100 vierkante meter) omringd door groene beplanting voor optimale privacy.

Eveneens heeft iedere plaats water en elektra 6 Amp. Bovendien beschikt elke plek over privé-sanitair (verdeeld in 4 toiletgebouwen over ons terrein) voorzien van douche, toilet en wastafel die u zelf bijhoudt en bij vertrek schoon achterlaat. Parkeren van uw auto doet u op de daarvoor bestemde parkeerplaats die de naam heeft van uw kampeerplek (b.v. kampeerplaats Kiwi heeft de Kiwi-badkamer en de Kiwi-parkeerplaats.) Er zijn 2 overdekte fietsenstallingen op ons terrein aanwezig. Fietsknooppunten loopt voor de camping langs.

Op onze camping is een sfeervolle “logeerkamer” te huur.

Voorzien van een ruim 2 persoons bed, tafel met 2 stoelen. Een eigen ruime badkamer met douche , toilet en wastafel. Binnenkomst hal.

Geniet van onze gastvrijheid, gemoedelijkheid, de ruimte en de rust.

Onze camping is ideaal voor de rustzoeker en/of fietser en wandelaar!

Onze camping is geopend van 1 april tot 13 oktober 2021.

Graag tot ziens!
Geurt en Heidi Neerlaar

Website Telefoonnummer