Camping 't Eikenbos

Idinkweg 6a, 7065 AH Sinderen | Tel: +31 6 13455860 | Toon op kaart

Geurt en Heidi Neerlaar heten je van harte welkom op Camping ’t Eikenbos, dat prachtig gelegenis  in het Achterhoekse landschap op loopafstand van het Idinkbos waar je heerlijk kunt genieten van een mooie boswandeling en toch dichtbij het centrum van Varsseveld bent. De camping is voorzien van 36 zeer ruim opgezette plaatsen (ongeveer 80-100 vierkante meter) omringd door groene beplanting voor optimale privacy.

Eveneens heeft iedere plaats water en elektra 6 Amp. Bovendien beschikt elke plek over privé-sanitair (verdeeld in 4 toiletgebouwen over het terrein) voorzien van douche, toilet en wastafel die je zelf bijhoudt en bij vertrek schoon achterlaat. Parkeren van je auto kan op de daarvoor bestemde parkeerplaats die de naam heeft van je kampeerplek (b.v. kampeerplaats Kiwi heeft de Kiwi-badkamer en de Kiwi-parkeerplaats.) Er zijn 2 overdekte fietsenstallingen op het terrein aanwezig. Fietsknooppunten loopt voor de camping langs.

Geniet van de gastvrijheid, gemoedelijkheid, de ruimte en de rust. Camping 't Eikenbos is ideaal voor de rustzoeker en/of fietser en wandelaar!

Website Telefoonnummer